Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ !!!

ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ !!!

| No comment
Είναι φανερό πως τον τελευταίο καιρό το σάπιο μνημονιακό σύστημα έχει αναθέσει στο μακρύ του χέρι (το ΚΚΕ) την συνεχή παρενόχληση της Χρυσής Αυγής. Στην Βοιωτία, οι κουκουέδες έχουν κι έναν δικό τους λόγο να το κάνουν, γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η Χρυσή Αυγή τους πήρε την έδρα που θεωρούσαν σίγουρη και μάλιστα από τον ίδιο τον γενικό τους γραμματέα, Κουτσούμπα.
Έτσι, θλιβερή ομαδούλα 10 παρακρατικών αλητών, νοσταλγών του Στάλιν, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία από τους υπευθύνους της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού και υπό την πλήρη ανοχή και κάλυψη της αστυνομίας, τοποθετήθηκε πίσω από τους πολιτικάντηδες της Ν.Δ. και την ώρα που κατέθετε στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής Ε. Καρακώστας, κραύγασε ελεεινά συνθήματα υπέρ των συμμοριτών ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ, που αιματοκύλισαν την Ελλάδα για να παραδώσουν την Μακεδονία και την Θράκη μας στους Βούλγαρους κομιτατζήδες. Την απάντηση την πήραν από τον απλό λαό της Θήβας, που αυθόρμητα και μαζικά τους αποδοκίμασε, αναγκάζοντάς τους να τα μαζέψουν και να φύγουν ντροπιασμένοι.

Η προβοκάτσια της συμμορίας του Περισσού απέτυχε οικτρά, η Χρυσή Αυγή παραβρέθηκε στην μαθητική παρέλαση μαζί με το Λαό και οι παρακρατικοί του ΚΚΕ κατέφυγαν στην πάγια τακτική του ψεύδους, της κλάψας και του χαφιεδισμού. Οι ίδιοι λοιπόν παρακρατικοί μπολσεβίκοι που επαίρονται πως γιούχαραν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, με διαφορά μερικών ωρών δημοσίευσαν ψευδή καταγγελία… «τρομοκράτησής» τους από τη Χρυσή Αυγή!

Με το ένα χέρι δηλαδή, κραδαίνουν τα καδρόνια με τα οποία στις ανακοινώσεις τους απειλούν ότι θα μας τσακίσουν και με το άλλο γράφουν φαιδρές καταγγελίες στις οποίες παριστάνουν τα θύματα! Ας αφήσουν τα σάπια, γιατί ο Λαός τους έχει πάρει πλέον χαμπάρι.
xryshaygh.com/