Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / , ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ: "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΟΝΟΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΗΡΕ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΠΙΣΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 2 ΔΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ" !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ: "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΟΝΟΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΗΡΕ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΠΙΣΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 2 ΔΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ" !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

| No comment
Χθες, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με κύριο θέμα το μείζον πρόβλημα του μεταναστευτικού.
Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής και επικεφαλής της παράταξης μας, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος ξεμπρόστιασε τους “ανθρωπιστές” των συμφερόντων και των κονδυλίων, τονίζοντας για ακόμα μία φορά πως πρόκειται για μία οργανωμένη εισβολή ακραίων αλλόφυλων ομάδων στην πατρίδα μας, ενώ τα σχέδια της “μεταναστευτικής πολιτικής” προβλέπουν την πλήρη περίθαλψη τους την στιγμή που οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται στο περιθώριο.
Δευτερολογία επί του θέματος, έκανε ο συναγωνιστής Ευάγγελος Μπαρμπούρης, ο οποίος κατέστησε σαφές πως για εμάς δεν μπαίνει τίποτα πάνω από το έθνος και την φυλή μας, όσο κι αν τα πιόνια του αμαρτωλού συστήματος υποκρίνονται παριστάνοντας τους ευαισθητοποιημένους και καλοπροαίρετους πολιτικούς.
Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο συναγωνιστής και περιφερειακός σύμβουλους της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική», Περικλής Μουλιανάκης, ο οποίος έθιξε το πρόβλημα από την ρίζα του, τοποθετώντας τα υπάρχοντα δεδομένα σε μία λογική σειρά χωρίς υπεκφυγές και φθηνές πολιτικολογίες, μα προτείνοντας ουσιαστική λύση. Η παράταξη μας θα σταθεί με κάθε τρόπο στο πλευρό των συμπολιτών μας οι οποίοι πλήγονται βάναυσα εδώ και αρκετά χρόνια εξ’ αιτίας της αμέλειας των προηγούμενων διοικήσεων αλλά και της τρέχουσας αρχής.
xryshaygh.com